Mazda CX-5 2022 року: оновлена зовнішність та покращена шумоізоляція

Mazda представила оновлену Mazda CX-5 2022 року, яка з’явиться на європейському ринку на початку наступного року. В Україні новинка очікується наприкінці весни 2022 року.

Зріла зовнішність та вишукана елегантність буде відрізнятись ще більш потужнішою та об'ємною решіткою радіатора із глянцевим чорним покриттям, зміненою формою переднього та заднього бамперів та колісними арками у колір машини. Витончений дизайн оновленої Mazda CX-5 2022, також підкреслять рестайлінг ліхтарів та фар, а також додано новий колір – цирконовий пісок, ZIRCON SAND. Оновлені 19-дюймові легкосплавні диски будуть представлені у декількох версіях: оздоблені чорною металевою фарбою або яскраво сріблясті.

Внутрішнє оздоблення буде відрізнятись преміальною якістю шкіри Nappa та розкішними текстурами із натурального дерева у топовій комплектації. У базових версіях Mazda CX-5 2022 отримає нові акценти інтер’єру: з’явиться нова версія Active з замшевою оббивкою із лаймово-зеленою строчкою та дефлектором для кондиціонера у такий самий колір, та версія Sport з червоною строчкою, що обшиває шкіряні сидіння, кермо та дверні панелі.

Двигун значних змін не зазнає, буде представлений у двох версіях: 2,0 л. 6АТ потужністю 150 к. с. та з двигуном 2,5 л. 6АТ потужністю 194 к. с., для українського ринку залишаться версії  як з переднім, так і із повним приводом.

У Mazda CX-5 2022 року з’явиться нова система Mi-Drive - вибір режиму їзди Mazda Intelligent Drive Select для покращення динаміки водіння та вибору режиму їзди, що буде в наявності у повнопривідних версіях.

Для топових комплектацій на ринку України, буде доступне безконтактне відкриття задньої двері.

Рестайлінгова Mazda CX-5 2022 буде побудована на оновленій платформі Skyactiv-Vehicle Mazda, із більш досконалішою підвіскою, що значно зменшить рівень шуму та вібрацій у салоні.

Мультимедійна система MZD Connect залишається поточного покоління для всіх ринків за виключенням ринків північної Америки та Європи. Але вже із бездротовою підтримкою додатків Apple CarPlay® , та бездротовою зарядкою, які будуть доступні у середній та топовій комплектаціях моделі на ринку України.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ